Vrijdag 26 november 2021 organiseerde team PsychoseNet een event om naar buiten te komen met haar nieuwe meters en peters. Dirk De Wachter, Evi Hanssen, Marianne Hoet en Sven unik-id leggen uit waarom ze hun schouders zetten onder dit project en waarom precies het informatieplatform PsychoseNet moet blijven bestaan. Ook wordt er een oproep gedaan naar brede maatschappelijke steun.

Wie wordt de nieuwe mecenas?

Via de fantastische diensten van DMXrent werd de avond professioneel gestreamd. Je kan de volledige opname hier bekijken. Verder was er ontroerende muziek van Out of My Box, versnaperingen aangeboden door veilinghuis Phillips en kunst. Kunst van mensen die één voor één sterk zijn in hun eigen kwetsbaarheid. Geniet even mee.

De sfeerbeelden spreken voor zich:


Wil je PsychoseNet steunen? Dat kan via deze weg. Wil je meer informatie, dan kan je met hen contact opnemen via info@psychosenet.be