Website is mooi, smaakvol en fijn toegankelijk uitgewerkt, en erg close naar de schokkend overrompelende realiteit van het gebeuren. Maar vooral ook stormoverbruggend, met de boodschap hoe precieuse veerkracht kan gevonden worden na een dergelijke brein aardbeving. Deze inzet en aanpak is bijzonder krachtig, intens. En waardevol omdat de frappante helderte, herkenbaar, ook een authentieke doorlevings koppeling maakt. Maar evenzeer gigantisch belangrijk voor degenen die daar verder door ontwricht raakten. En minstens evenzeer of nog meer voor de verbijsterings ongeruste omgeving… en hun machteloosheidspaniek .

Fundamenteel mooi – en reeel – is de boodschap dat er ‘helen is na kwetsbaarheid’. En dat is een krachtig paradigma verschil.

Ultiem is dit een van de mooiste statements welke je tav je broer zaliger zou hebben kunnen maken ..

Hiervoor mijn diepe respect, Leen.

Dr Filip Vandenbroeck