“Zintuig verzint”: het boek van onze ervaringsdeskundige Leen Verhaert

Beste collega’s,

Leen Verhaert is één van onze vaste ervaringsdeskundigen van de Hersteldenktank. Zij heeft tijdens de laatste Hersteldagen ook op het podium gestaan. Nu heeft zij een prachtig boek geschreven dat sinds kort gepubliceerd is, met de titel “Zintuig verzint”. Ik heb de eer gehad om het werk in preview te mogen lezen en ik kan het iedereen aanraden. Zeker als je interesse hebt in psychose, herstel en/of de kracht van taal en schrijven.

Leen Verhaert schrijft op zeer originele wijze over haar ervaringen met een eerste acute psychose en hulpverlening.

Ze biedt het boek aan op de boekenbeurs. Op woensdag 31 oktober om 14h00 is Leen zelf aanwezig voor een talk rond “Helende werking van kunst en boek als therapie”. Aansluitend volgt er een korte signeersessie.